Terapii faciale LED

LED Facial – Pentru un look mai tineresc si mai stralucitor

Fototerapia cu lumina LED este un tratament nedureros, non-invaziv, care imbunatateste textura si starea generala a pielii. Se poate efectua ca tratament de sine statator sau in sinergie cu tratamente faciale de curatare. Senzatia este asemanatoare cu a sta la soare; este indusa o stare de relaxare intense, majoritatea clientilor adormind in timpul tratamentului. Dupa terminarea tratamentului LED, se aplica produse dermatocosmetice profesionale in scopul maximizarii efectului final.

Cum functioneaza terapia LED?
Lumina este livrata prin intermediul LED-urilor pentru a activa celulele. Prin activarea celulelor, acestea sunt stimulate sa produca colagen, creste microcirculatia sangvina si este incurajata activitatea fibroblastelor. Ca urmare, pielea capata un aspect mai tineresc, mai stralucitor, iar ridurile si liniile fine sunt reduse.

Este tratamentul LED sigur?
Fototerapia cu LED este non-invaziva si non-termica, prin urmare nu este nevoie de recuperare sau timp de repaus dupa tratament. Nu exista energie termica sau deteriorarea tesuturilor cauzate de fototerapia cu LED-uri.

Terapia cu lumina LED poate fi utilizata pentru a imbunatati o gama larga de afectiuni ale pielii, inclusiv acnee, cicatrici, rozacee, inflamatii, linii fine si riduri.
Potrivita atat pentru adulti, cat si pentru adolescenti, terapia cu lumina LED este unul dintre cele mai solicitate tratamente, pentru ca nu necesita timp de recuperare si poate fi programat cu usurinta chiar si in pauza de masa. Il veti gasi foarte placut si chiar relaxant, ceea ce explica si popularitatea sa imensa.

Ce anume implica tratamentul LED?
LED-urile sau diodele care emit lumina stimuleaza productia de colagen si capacitatea naturala a pielii de a se vindeca. In timpul tratamentului, diodele LED emit lungimi de unda terapeutice sau culori de energie luminoasa. Cand sunt expuse la lungimi de unda ale luminii specifice, celulele din derm convertesc aceasta energie luminoasa in adenozin trifosfat (ATP), care este combustibilul necesar pentru ca celulele sa functioneze si sa se regenereze la cel mai inalt nivel posibil.

  • LED-ul rosu stimuleaza fibroblastele din straturile dermice. Acestea sunt responsabile de producerea colagenului (care confera volum pielii) si elastina (care confera elasticitate pielii). LED-ul rosu este utilizat pentru a reduce aspectul liniilor fine si al ridurilor, pentru a ameliora vergeturile si daunele provocate de soare;
  • LED-urile albastre sunt eficiente pentru imbunatatirea acneei, vizand bacteriile care provoaca acneea, care traiesc in pori si pe suprafata pielii;
  • LED-ul alb este absorbit cel mai profund si ajuta la cresterea permeabilitatii si absorbtiei celulare, la reducerea durerii, a inflamatiei si a vindecarii rapide a acneei chistice;
  • LED-ul verde tinteste problemele de pigmentare, uniformizeaza tonul si decolorarea pielii, lumineaza tenul si are un efect calmant.