Curatare faciala 4SKIN

Sigur, nedureros si complet non-invaziv, tratamentul de curatare faciala 4SKIN se realizeaza cu ajutorul tehnologiei cu ultrasunete si energie galvanica, putand fi aplicat pe toate tipurile de piele, chiar si pe cea sensibila.  Spatula pentru peeling cu ultrasunete genereaza aproximativ 30.000 vibratii pe secunda, fapt ce determina deschiderea porilor si curatarea in profunzime a tenului, indepartarea punctelor negre, albe, a excesului de sebum, pregatind astfel tenul pentru procedurile ulterioare.

Ultrasunetele patrund sub epiderm, ajungand la derm si nu vor provoca disconfort sau efecte secundare neobisnuite (doar o roseata temporara), avand ca tinta eliminarea celulelor moarte ale pielii, a impuritatilor si a sebumului. Energia galvanica poate fi aplicata suplimentar pentru a stimula productia de colagen si elastina, pentru a creste metabolismul celular, pentru a reduce si a netezi liniile fine si ridurile, pentru imbunatatirea fermitatii pielii si micsorarea porilor mariti.

 

Principalele utilizari ale curatarii cu ultrasunete si energie galvanica sunt dezincrustarea si absorbția ingredientelor active aplicate in timpul tratamentului. Unitatea galvanica preia curentul alternativ si il transforma intr-un curent continuu (electronii circula continuu intr-o singura directie), care a fost modificat la un nivel sigur. Curentul creeaza modificari chimice pe masura ce trece prin tesuturile corpului.

In timpul dezincrustarii, curentul galvanic creeaza o reactie chimica, aceasta inmuind sebumul. Dupa lichefierea acestuia, curentul electric din unitatea galvanica interactioneaza cu sarurile (clorura de sodiu) din piele, creand hidroxidul de sodiu chimic, care, in combinatie cu sebumul lichefiat gras, ajuta la dizolvarea depozitelor de grasime, a resturilor si punctelor negre din foliculii de par, facand comedoanele mult mai usor de extras. Dezincrustarea faciliteaza curatarea profunda a porilor si este deosebit de benefica pentru acnee sau pentru tenul gras.

Tratamentul cu ultrasunete si energie galvanica nu foloseste decat ser fiziologic si este recomandat pentru tratarea pielii de la nivelul fetei, gatului si decolteului. 

Beneficii curatarii faciale cu ultrasunete si energie galvanica:

  • Indeparteaza sebumul si impuritatile, pentru un ten mai curat si luminos;
  • Reda stralucirea pielii;
  • Imbunatateste circulatia sangelui si elasticitatea pielii;
  • Accelereaza regenerarea celulara;
  • Amelioreaza inflamatia;
  • Produsele cosmetice patrund mai usor in piele.