REMODELARE CORPORALA

  • ✔️ Consultanta Gratuita

  • ✔️ Plan de Tratament Personalizat

  • 📞 Rm. Valcea 0745 613 627

  • 📞 Sibiu 0746 066 550

Tratamentele de remodelare corporala se pot dovedi printre cele mai eficiente proceduri in domeniul esteticii atunci cand vine vorba despre eliminarea surplusului de grasime sau despre reducerea ori eliminarea celulitei. Inainte de a apela la astfel de tratamente pentru remodelare corporala, este foarte important sa stii exact ce presupun acestea si care sunt cele mai potrivite pentru tine.

In urma procedurilor de remodelare corporala, una sau mai multe zone ale corpului sunt transformate prin diferite tehnici estetice sau tehnici medicale non-invazive sau cat mai putin invazive. Prin aplicarea acestor tehnici si proceduri, se elimina tesut adipos la nivelul corpului, iar celulita este de asemenea diminuata. Concomitent cu aceste obiective, remodelarea corporala presupune inclusiv tonifierea pielii si a musculaturii. Nu exista o limita de varsta pana la care sunt recomandate tratamentele pentru remodelare corporala. De asemenea, aceste tratamente pot fi urmate deopotriva de barbati si femei, insa, intotdeauna, doar sub indrumarea si supravegherea unor specialisti in acest domeniu.

Comparativ cu interventiile chirurgicale pentru reducerea volumului de grasime, tratamentele de remodelare corporala sunt cu mult mai eficiente si, cu siguranta, mai putin invazive.

Tratamentul anticelulitic este o procedura non-invaziva, care poate reduce foarte mult aspectul neplacut al celulitei. Dintre variantele de astfel de tratamente impotriva celulitei, printre cele mai eficiente si rapide se numara terapiile LED si MEZOTERAPIA VIRTUALA (fara ace). Acestea sunt recomandate pentru toate tipurile de piele, iar rezultatele constau intr-o diminuare semnificativa a celulitei si o piele tonifiata.

Tratamentul anticelulitic LED este unul dintre cele mai solicitate tratamente estetice. Terapie noua în domeniul întreținerii corporale, este special conceputa ca procedură non-invazivă, fiind o alternativă a intervenției chirurgicale de reducere a volumului și de diminuare vizibila a celulitei.

Mezoterapia virtuala, la nivel corporal, combate celulita de orice grad, aglomerările de grăsimi inestetice, localizate pe gambe, coapse, fese, șolduri, abdomen, brațe, zone cu retenție de apă. Este o metoda extrem de eficienta de relaxare cutanată, remodelare corporală, estompare vergeturi și cicatrice. Concomitent, este ideală pentru tratarea senzațiilor de picioare grele și dureri musculare, întrucât reduce tensiunea și elimină efectele stres-ului.

In urma tratamentelor de remodelare corporala se pot obtine rezultate precum:

  • reducerea celulitei,
  • contractarea pielii ridate si a pielii lasate,
  • redarea elasticitatii pielii,
  • tonifierea musculaturii si a pielii,
  • scaderea in greutate,
  • imbunatatirea circulatiei sanguine.

Pentru a ajunge la rezultatele dorite, este necesar un anumit numar de sedinte pentru proceduri de remodelare corporala, in functie de particularitatile fiecarei persoane. De asemenea, se pot recomanda, in urma acestor tratamente, inclusiv sesiuni de intretinere.