page

Laser

Programează-te
 • ✔️Fara Durere
 • ✔️Rezultate Sigure
 • ✔️Cel Mai Bun Pret

LA CONTOUR BEAUTY CENTER
PUTETI BENEFICIA DE DIVERSE TIPURI DE EPILARE DEFINITIVA
ATAT CU LASERUL CU 3 LUNGIMI DE UNDA, CAT SI CU LASER DIODA SI IPL

Activand in domeniul epilarii definitive  inca din anul 2015, am impartasit bucuria sutelor de clienti multumiti de calitatea serviciilor prestate de catre personalul experimentat al centrelor noastre.

LASERUL CU 3 LUNGIMI DE UNDA,
Cel mai performant sistem de epilare definitiva al momentului!

Rezultate mult mai rapide decat la orice alta tehnologie de epilare existenta!
Trei  lasere intr-unul singur!

Tehnologia germana de ultima generatie a facut posibila combinarea celor trei lungimi de unda (755nm / 808nm /1064nm), fiind astfel compatibila cu toate tipurile de piele si cu orice textura a firului de par, fara efecte secundare:

 • Alexandrite Laser (lungime de unda 755nm) reprezinta standardul GOLDEN pentru epilarea definitiva a parului subtire;
 • Speed Laser (lungime de unda 808nm) reprezinta varianta clasica de lungime de unda in domeniul laserelor pentru indepartarea parului. De asemenea, lungimea de unda 808nm are un nivel mediu de absorbtie a melaninei, facand-o sigura pentru pielea mai inchisa, ideala pentru epilarea definitiva a parului de pe brate, picioare, obraji si barbie;
 • Yag Laser (lungime de unda 1064nm) reprezinta o solutie concentrata pe epilarea definitiva a tipurilor de piele închisa.

Adancimea penetrarii, puterea mare (pana la 70 J/cmp) si rata de repetitivitate ridicata (intre 1 si 10Hz) determina ca tratamentul de epilare definitiva cu laserul cu 3 lungimi de unda sa fie unul extrem de rapid.

Laserul cu 3 lungimi de unda este prevazut totodata cu un sistem performant de racire, Cooltech, fapt ce aduce un maxim de confort si eficienta in procedura de epilare definitiva.

Avantajele tehnologiei de epilare definitiva cu laser cu 3 lungimi de unda:

 • Este eficienta pe orice tip de piele si par, chiar si pe pielea bronzata;
 • O singura aplicare, cu 3 lasere simultan, intr-o singura sedinta;
 • Cele trei lasere, actionand simultan, conduc la cele mai bune rezultate, inca de la prima sedinta, penetrand adanc in derm, pana la 1064nm, pentru a distruge si cea mai adanca radacina a firului de par;
 • Tratează eficient foliculita și împiedică creșterea firelor de păr pe sub piele;
 • Se constata o imbunatatire a calitatii pielii, avand simultan si un efect de rejuvenare;
 • Mai putine sedinte fata de alte tehnologii (6 – 10 sedinte);
 • Timp de lucru considerabil redus (5 min axile, 20 – 30 min epilat lung);
 • Tehnologie sigura si controlata;
 • Fara durere si fara risc de arsura.

Ce se intampla in cadrul tratamentului de epilare definitiva cu laser cu 3 lungimi de unda?

Epilarea definitiva laser foloseste principiul fototermolizei selective, pentru a tinti cromoforii specifici din piele, melanina sau sangele. Cromoforii din piele se incalzesc in mod selectiv, tesutul inconjurator nefiind lezat. Mai exact, melanina din foliculul de par este afectata la toate cele trei nivele, ceea ce duce la intreruperea cresterii parului.

Astfel, sigur si bine tolerat de piele, fasciculul laser penetreaza pana la nivelul radacinii firului de par, pe care il distruge prin fototermoliza, fara sa afecteze tesutul inconjurator. Firele de par aflate in faza anagena (de crestere) vor fi eliminate, iar efectul se va observa la circa 2 saptamani dupa prima sedinta – aproximativ 30% din par nu va mai creste.

 

Cate sedinte sunt necesare in tratamentul de epilare definitiva cu laser cu 3 lungimi de unda?

Fiecare sedinta produce distrugerea firelor de par care sunt in faza activa, de crestere. Foliculii piloși nu cresc niciodată în același timp, ci sunt supuși unui proces ciclic, în care fazele active alternează cu cele de repaus.

Prin urmare, sunt necesare mai multe sedinte pentru a distruge firele de par aflate in stadiu de repaus la momentul tratamentului.

Pe langa aceasta, numarul de sesiuni depinde si de anumiti factori individuali, cum ar fi: varsta, sexul, statusul hormonal, zona tratata, culoarea pielii, grosimea si culoarea firelor de par, respectarea intervalului recomandat dintre sedinte.

De obicei, sunt necesare între 6 şi 10 şedinţe. Dupa prima sedinta, se obtine o rarire a firelor de par din zona tratata de aproximativ 30%, vizibila la 2 saptamani dupa tratament. Intrucat nu exista epilare definitiva, ci o reducere permanenta si progresiva a pilozitatii nedorite, dupa terminarea tratamentului sunt necesare sedinte de intretinere la intervale mai mari (6-12 luni).

Recomandari inainte si dupa tratament

► Nu smulgeti firele de par cu minim 3 saptamanı inainte de  sedinta! Pe tot parcursul acestui tratament, se impune îndepărtarea părului doar prin radere.

► Opriti expunerea la soare sau solar cu 5 zile înainte și după tratamentul de epilare definitiva!

► Sunt interzise, în ziua în care s-a efectuat tratamentul, dușurile fierbinți sau sauna pe zona tratată!

► Imediat dupa tratament poate sa apara o roseata temporara, care se calmeaza dupa aplicarea unei creme hidratante sau a unei ape termale.

► Dupa epilarea feței, se recomandă utilizarea unei creme cu factor de protecție solara 50+

Contraindicatiile tratamentului de epilare definitiva cu laser cu 3 lungimi de unda:

1. Persoanele care sunt alergice la lumina,
2. Perioada sarcinii si a alaptarii,
3. Persoane care sufera de diabet, boli cardiace, hipertensiune arteriala, epilepsie si cancer de piele,
4. Persoanele cu stimulator cardiac,
5. Persoane care prezinta leziuni sau deteriorari ale zonei ce urmeaza a fi tratata,
6. Persoanele care si-au expus la soare/solar, cu mai putin de 3 zile inaintea tratamentului, zonele corporale ce urmeaza a fi tratate. Pielea este foarte fragila dupa expunerea la soare.
7. Persoanele care au consumat recent unele alimente/medicamente fotosensibilizante sau droguri.

Tratamentul pentru epilare definitiva cu laser cu 3 lungimi de unda nu prezinta nici un risc de infectie sau boli de piele. Eficienta tratamentului de epilare definitiva laser a fost dovedita prin numeroase studii clinice, avand aprobarea FDA (Food & Drug Administration).

Rezultatele pot fi diferite în funcție de particularitățile fiecărui client.