Despre Noi

CONTOUR YOUR BEAUTY!

Credem atat in frumusetea interioara, cat si in cea exterioara.
Credem ca secretul frumusetii sta, in primul rand, in sanatate.

De aceea, am  creat CONTOUR Beauty Center – un loc plin de caldura, in care te deconectezi de cotidian si iti gasesti momentul de tihna, iti redescoperi frumusetea ca stare de spirit.

CONTOUR Beauty Center a aparut din dorinta de a ne ingriji propria sanatate si frumusete prin terapii si produse non-invazive. Ne dorim sa impartasim aceasta experienta, asa ca abordam grija de sine in mod holistic. Suntem aici pentru a discuta si a-ti intelege nevoile; vrem sa stim ce inseamna pentru tine frumusetea, ce asteptari ai in acest sens si ce rezultate ti-ar placea sa obtii. Noi diagnosticam eventualele probleme, le tratam punctual si iti oferim sugestii personalizate, pe care le poti pune in practica chiar la tine acasa.

 

CONTOUR Beauty Center promovează și susține frumusețea în toate formele ei, prin utilizarea tehnologiilor non-invazive de ultimă generație  și a produselor inovative, fara parabeni si alte ingrediente toxice, de catre o echipa de profesioniști. Oferim clienților experiențe unice, prin: servicii de calitate premium, realizate in conditii de maxima siguranta si igiena, aparatură de top, produse dermaceutice, diagnosticare și programe personalizate, personal instruit in permanenta, o atmosferă primitoare și relaxantă.

Într-un timp relativ scurt, 8 ani, am reușit să ne construim si consolidam un nume in epilarea definitiva. Astfel, am inițiat și încheiat cu succes un mare număr de tratamente la un mare număr de persoane – însumând sute de metri pătrați de piele eliberată de fire de păr, redând clientilor noștri privilegiul de a se bucura de corpul și fața lor. Protocolul nostru de lucru este variat si adaptat particularitatilor fiecarei persoane, fapt ce ne permite sa obtinem rezultatele optime in cel mai scurt timp posibil. Totodata, experiența îndelungată și extinsă pe multe cazuri de clienti tratați ne permite să evaluăm și să controlăm cu cea mai mare acuratețe procesul de epilare definitivă laser si IPL.

Rolul tratamentelor faciale este acela de a oferi tenului ceea ce are nevoie. Sunt indicate tratamente în etape, pentru a rezolva fiecare deficiență a tenului, astfel încât fiecare ședință de tratament are un alt scop. Tratamentele CNC reprezintă sinergia dintre medicină și cosmetică, fiind potrivite mai ales pentru regenerarea pielii, reducerea ridurilor, cuperoza, pete pigmentare și acnee. Produsele din gama CNC oferă soluții pentru orice necesitate de înfrumusețare. Formulele inovatoare și eficiente combină cele mai noi descoperiri tehnice împreună cu ingrediente active din plante, atent selecționate, pentru a regenera rapid celulele deteriorate.

Lista cu toate combinațiile posibile de tratamente faciale ar fi interminabilă, de aceea am ales o abordare personalizată a acestora. Fiecare tratament va începe cu o dermoanaliză, pentru a stabili condiția și tipul de piele, urmând curățarea pielii și personalizarea serurilor și a măștilor. Acest lucru oferă posibilitatea de a crea rezultate remarcabile, nefiind astfel restricționați de tratamente faciale prestabilite. 

Toate tratamentele faciale de la CONTOUR Beauty Center  sunt concepute pentru a viza:

  • acnee
  • regenerare
  • anti-aging
  • pori dilatați
  • hidratare
  • hiperpigmentare
  • cuperoza, rozacee
  • dermatită

Tratamentele de remodelare corporala de la CONTOUR, non-agresive si non-invazive, se pot dovedi printre cele mai eficiente proceduri in domeniul esteticii atunci cand vine vorba despre eliminarea surplusului de grasime sau despre reducerea ori eliminarea celulitei.

Experienta ta este si experienta noastra, de aceea, credem in imbunatatirea constanta a serviciilor. Iti multumim ca ne esti alaturi!

Încă din 2015 facem doamnele si domnii să se simtă și să fie mai frumosi! CONTOUR Beauty Center este de 6 ani prezent în Ramnicu Valcea si Sibiu.
La CONTOUR, facem un singur lucru și îl facem bine: avem grija de pielea ta!

Oferim tratamente faciale si corporale cu tehnologii si produse non-invazive, epilare definitivă cu cele mai noi si performante tehnologii – metode sigure, accesibile, rapide și eficiente, folosite cu succes în toata lumea. Putem elimina părul facial și corporal, dar doar în cazul în care acesta are pigment. Nu funcționează pe firele blonde, roșcate sau albe.

• Clientii nostri primesc gratuit consultație, diagnoza, precum și testare gratuită a epilarii definitive, la alegere, pe una din zonele axilă, inghinal. Nu există obligația de a continua. Oferim preturi de fidelitate clientelor noastre și bonus de recomandare.
• Personalul nostru este foarte bine pregătit, iar majoritatea specialistelor fac parte din familia CONTOUR încă de la început. Ele efectuează fiecare tratament cu meticulozitate și respectă protocoale stricte de igiena.