Tratamente corporale LED

CONTOUR your BODY!

Esti in cautarea unui tratament corporal total non-invaziv, nedureros, cu efect rapid si vizibil inca de la prima sedinta?

Descopera terapia de remodelare corporala cu tehnologia LED!

Fie ca alegi tratamentul corporal anticelulitic cu LED sau pe cel de fermitate a pielii, vei beneficia de:

 • Consultanta Gratuita
 • Plan de tratament personalizat
 • Tratament nedureros si rapid (30 minute/sedinta)
 • Aplicarea de produse dermaceutice, cu efect instant
 • Rezultat vizibil inca de la prima sedinta
 • Masaj corporal 10 minute

Tratamentele anticelulitic si de fermitate cu LED sunt foarte solicitate de catre clienti, gratie efectului lor remodelator.

Procedurile sunt non-invazive si reprezinta o alternativă viabila la interventiile chirurgicale, pentru a reduce considerabil tesutul adipos.

Tratamentul corporal cu LED este confortabil, rapid și nedureros. Aceasta terapie are un efect vasodilatator, reducând celulita, excesul de grăsime si lasand pielea tonifiata.

Durata unei ședințe de LED Anticelulitic sau de LED Fermitate este de 30 de minute.

Tratamentul constă în 12 sesiuni, cu o frecvență de 2 sesiuni pe săptămână. Se recomanda combinarea unei sedinte de LED anticelulitic cu una de LED de fermitate pe aceeasi zona, pentru a tonifia pielea concomitent cu arderea grasimilor.

După terminarea tratamentului sunt recomandate sesiuni de întreținere în funcție de necesitați.

De asemenea, o alimentație sănătoasa și sportul optimizeaza rezultatele tratamentului.

EFECTELE TRATAMENTULUI CORPORAL LED

 

 • Piele mai neteda si mai tonifiata pe zone precum: abdomen, picioare, solduri, brate, fese
 • Scadere vizibila in circumferinta, inca de la prima sedinta
 • Piele revitalizata, elasticizata si cu un aspect sanatos
 • Efectuarea drenajului limfelor
 • Activarea circulatiei sanguine si a regenerarii celulelor pielii
 • Piele fara aspect de “coaja de portocala”
 • Efect rapid si nedureros, fara a lasa semne pe piele

Actiunea tratamentului corporal LED este indreptata in urmatoarele directii

 1. ACTIVAREA ENZIMELOR:

Enzimele reprezintă cheia pentru o absorbție bună a hranei, fiind eliberate odată ce începem să mestecăm. Enzimele determină digestia, detoxifierea, imunitatea și toate celelalte procese metabolice și regeneratoare. O viață stresantă si mancarea de tip fast-food au ca rezultat o populație practic lipsită de enzime digestive. Implicațiile sunt multiple și grave, dar sunt reversibile și pot fi corectate.

 1. VASODILATAȚIA:

Funcţia primară a vasodilataţiei este de a creşte fluxul de sânge în organism pentru țesuturile care au nevoie cel mai mult. Punerea sangelui in miscare prin tratamentul anticelulitic este esentiala pentru sanatatea organismului, mai ales daca nu se face sport saptamanal.

 1. DRENAJUL:

Drenajul este extrem de important în procesul de slăbire. Este o arma ideala impotriva celulitei si a depunerilor de grăsime, contribuind activ la detoxifierea organismului și la stimularea sistemului imunitar. Prin drenaj se accelerează circulația sanguină, generând un efect instant de confort și sănătate, eliminarea lichidelor și a grăsimii. Din punct de vedere al eficienței, este clasat pe locul întâi în ce privește slăbitul și eliminarea celulitei.  Mai mult, procedeul este în totalitate lipsit de durere.

 1. MASAJUL ANTICELULITIC/ DE TONIFIERE:

Aplicarea produsului care stimuleaza cele 3 procese de mai sus se realizeaza prin masaj corporal, menit a netezi pielea si a favoriza patrunderea ingredientelor naturale active din produs in profunzimea pielii.