Mezoterapie virtuala CNC Skincare

Mezoterapie virtuala CNC Skincare ( mezoterapie fara ace)

MEZOTERAPIA se bazeaza pe cele mai recente descoperiri in domeniul cosmetic. Cu ajutorul unei zone de tensiune create de impulsuri electrice rapide, mici canale de hidratare se deschid in piele pentru o fractiune de secunda. In acest fel, chiar si cantitati mari de componente moleculare, extrem de active, pot fi transportate mai adanc in piele fata de  cum era posibil pana acum, de exemplu cu ajutorul ionoforezei sau al ultrasunetelor. Prin aceasta metoda se pot dezvolta efecte de lunga durata. In majoritatea cazurilor, aceste rezultate extraordinare pot fi vazute si simtite dupa prima sedinta de tratament.

Dispozitivul de Mezoterapie CNC Skincare Germany este certificat de CE si EMV, realizat din materiale de inalta calitate, incluzand parti derivate din tehnologia medicala.

Ce proceduri realizam cu ajutorul Mezoterapiei virtuale CNC Skincare ?

  • Lifting facial: ten intinerit, neted, riduri umpute
  • Regenerare celulara
  • Normalizarea secretiei de sebuum
  • Tratarea acneei
  • Depigmentare
  • Tratarea cuperozei
  • Tratament anticelulitic corporal​​​​​

In domeniul dermatologic si al cosmeticii estetice, Mezoterapia este in prezent metoda cea mai inovatoare si eficienta in transportarea ingredientilor moleculari si foarte activi adanc in piele, fara a afecta straturile profunde ale pielii. Metoda este la fel de simpla pe cat de geniala. Mezoterapia se bazeaza pe cele mai recente descoperiri in domeniul cosmetic. Spre deosebire de mezoterapia cu ace, unde ingredientele sunt injectate in piele de mai multe ori, Mezoterapia virtuala este o metoda non-invaziva, fara efecte secundare. Astfel, pielea nu este deteriorata, hematoamele sau pustulele nu mai apar, ceea ce inseamna lipsa semnelor dupa tratament.

Ingredientele active speciale CNC sunt o parte esentiala a mezoterapiei. Pentru a garanta efectele de lunga durata, tratamentul ar trebui sa fie intotdeauna completat cu produse corespunzatoare de ingrijire a pielii! In functie de conditia pielii clientului, spre exemplu, pentru un ten cornificat, este recomandat sa se aplice CNC Peeling cu Acizi din fructe sau MicroSilver Peeling sau Microdermabraziunea cu diamante, cu cateva zile inainte de Mezoterapia fara ace, in scopul de a pregati pielea in cel mai bun mod posibil.